tisdag 19 april 2016

Ett stycke komplicerad människa som målar och skriver mig till förståelse

Här följer några "nykläckta" illustrationer. Jag jobbar med ett uppdrag just nu där jag skapar för ett annat företag. (Eftersom inget är klart och ute i butik ännu så håller jag lite på vilket det är ett tag till) Det är så otroligt roligt och ger näring till min kreativitet och inspiration. Jag kan liksom  hämningslöst gå bananas och korsbefrukta mina ord med målningar som är hämtade rakt ur hjärtat. Allt med en tanke att glädja någon eller göra världen till en lite bättre plats att leva i . 

Jag hör att jag låter lite smått pretto här nu men va f.. jag tar den risken för det är så det känns. Många gånger är budskapet riktat till mig själv också. Tro för guds skull inte att inte jag själv behöver påminnas i vardagen om att livet är här och nu och en fantastisk gåva att förvalta på allra bästa sätt.

Jag kan meddela att anledningen till att jag utbildade mig till coach var nog i grunden att jag själv behövde en. Så bara för att jag pratar om att vara modig, ta vara på dagen och tro på mig själv så betyder det inte att jag är perfekt eller på något sätt fullärd. Tvärtom jag lär mig hela tiden. Och nyfikenheten gör mig visare och klokare men aldrig på något sätt "klar" med mig själv. 

 Jag är nog också ett stycke komplicerad människa som behöver skrivandet och målandet som en ventil för att förstå mig själv. Och i mötet med klienter lär jag mig samspelet och hittar fantastiska plattformar där vi tillsammans skapar förståelse för oss själva, varandra och vår omgivning. 

Ja livet är sannerligen spännande3 kommentarer:

 1. Ibland behöver man flyghjälp...
  Underbar!

  Och låt oss aldrig bli fullärda och klara.
  För jag tror det är tråkighet och avstannande.
  Så länge nyfikenheten finns där så pågår livet.

  Jag blev glad av att läsa om att du tycker om din drömfångare!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej rara du
   Nej jag håller med dig..må vi aldrig bli fullärda och "klara"
   All kärlek
   kram
   Emma

   Radera
 2. Ja, livet är sannerligen spännande och oförutsägbart. Och kanske är det en del av tjusningen. Att vi ständigt utvecklas och lär oss nya saker, både om livet och oss själva.
  Underbara illustrationer Emma och vad spännande med samarbete. Lycka till och ser fram emot att höra mer om det längre fram. :)

  Kram på dig♥

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...