torsdag 7 maj 2015

Pengar är så otroligt sekundära i ett liv fyllt av LIV


Det här med livets vändningar och utmaningar är alltid lika omtumlandeDet händer många saker i mitt liv just nu. Både positiva och mindre positiva.Jag försöker vara öppen och leva medströms och inte kämpa emot vad det än mår vara.

Igår hände dock något riktigt omtumlande. Allt man har i livet ställs på sin yttersta spets på en tiondels sekund. Att sitta bredvid någon som betyder ohyggligt mycket när denne får veta att han har en hjärtinfarkt medför att allt - precis allt annat sätts i ett nytt sken. 

Jag hamnade under samma dag i en diskussion om pengar och lön. Och plötsligt blev pengar, om möjligt, ännu mer sekundära än någonsin tidigare. Jag struntar nästintill i om jag har mer eller mindre lön än dig eller dig så länge jag får möjligheten att känna livet i mig och älska dom jag älskar med ett vidöppet hjärta. Pengar har aldrig varit en drivkraft hos mig och nu blev det som sagt ännu tydligare. Jag kommer nog också att revidera vissa beslut som jag tagit på senare tid som inte gör mig gott. 

Släpp aldrig greppet i era liv om det som är viktigt på riktigt. 
Och låt er aldrig luras att tro att pengar är viktigare än LIV och KÄRLEK

3 kommentarer:

 1. Oj.. Jag hoppas det gick bra för honom.. Usch vilken upplevelse. Ja, livet kan snabbt förändras..

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Liv och kärlek! Så är det.
  Hoppas att allt går bra!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Finaste du. Ligger efter med bloggläsandet så jag har missat det här även om jag förstått att det varit något. Det är LIVET i sig självt som är det viktiga och vad du fyller det med och kärleken till de som du vill ha där. Ibland så hamnar kontrasterna så svindlande nära att självklara saker blir ännu uppenbarare. Önskar såklart att allt går bra för personen, för dig och för alla andra på denna vidunderliga jord. Massa kärlek.. och sen lite kärlek till

  SvaraRadera

INSPIRATIONSHELG

Tillhör du också en av oss som levt upp till andras förväntningar gång på gång. Trots att det ibland inte alls legat i linje med Din...