onsdag 12 oktober 2011

Kom igen nu


Du vet att du kan mer än du någonsin anar och kapaciteten du eftersöker HAR du redan
Livet står inte i farstun och väntar på att du ska få tid, möjlighet och kapacitet att göra det där du så gärna vill. Så kom igen nu ...So why havent you done it yet ?

 

3 kommentarer:

 1. Jag vet inte om jag håller med här: ibland är svaret "Jag har ingen lust", och då blir det svårt; lust kommer inte igång av folk som säger "Kom igen nu!" ... ;) då blir det bakslag och jag blir bara arg. ;)

  Kapacitet - nja, för sex år sedan kunde jag inte spela piano på samma vis som idag.. visst, kapaciteten att lära sig fanns där! och viljan! Men inte att spela in alla de låtar jag har idag - det har tagit sin tid, och orden "Små små steg" är en av nycklarna..inte "kom igen nu, då." ;)

  Och frågan, genererar tankarna "Varför har jag inte gjort det ännu" - istället för "Varför inte göra det nu?"

  SvaraRadera
 2. Ja du känner ju mig, jag får snarare tänka, jag kanske skulle ha hejdat mig lite...Får ofta rådet att vänta och se... men om jag vill något måste jag ju verka för det så varför vänta...Ha en bra dag kära syster yster. Kram AC

  SvaraRadera
 3. Alla är vi olika och du behöver absolut itne hålla med;)...men för MIG och flera andra funkar "Kom igen nu då" :)
  Här, som på alla andra ställen, kan man inte säga "DET FUNKAR INTE" för det är individuellt. Det funkar inte för DIG och det är väl alldeles fantastiskt bra om du vet vad som funkar och inte funkar. grattis till det ;)
  Man tar bara till sig det man vill och lämnar resten därhän. Och "har man ingen lust" är det kanske inte ens det man ska göra eller kanske en annan gång eller inte tillräckligt attraktivt eller så är man själv inte tillräckligt motiverad eller så är det en flykt för att slippa ta tag i saker och ting.
  Intressant med människors olikheter. Ha en bra dag
  kram
  Emma

  SvaraRadera